Peter Lindbergh in Rotterdam

Sinds september is er in de Kunsthal in Rotterdam een overzichtstentoonstelling te zien van het omvangrijke werk van modefotograaf Peter Lindbergh. A Different Vision on Fashion Photography laat in meer dan 220 foto's zien waarom Lindbergh tot één van de meest invloedrijke modefotografen ooit behoort. Met negen verschillende thema's wordt er een unieke en retrospectieve kijk gegeven op het omvangrijke en tijdloze oeuvre van de fotograaf.

 

Afgelopen weekend was Lindbergh in de Kunsthal aanwezig om zijn werk persoonlijk toe te lichten. Tevens nam hij de tijd om het bijbehorende boek van de tentoonstelling te signeren. 

 

A Different Vision on Fashion Photography is nog tot 12 februari 2017 te zien in Rotterdam, daarna zal deze verder reizen naar de VS, Canada en diverse Europese landen.

 

Bezoek de events galerij voor meer foto's van Peter Lindbergh.

 


 

Since September of last year the Kunsthal in Rotterdam is showing a unique overview of the extensive work of fashion photographer Peter Lindbergh. In over 220 photographs A Different Vision of Fashion Photography shows why Lindbergh belongs to one of the most influential fashion photographers of all time.  Nine different sections of the exhibition will give a unique and retrospective view on the immense and timeless work of the photographer.

 

This past weekend Lindbergh was in the Kunsthal to personally give a tour through the exhibition. He also took time to sign his accompanying book.

 

A Different Vision on Fashion Photography can be seen until February 12th 2017. Later on, the exhibition will travel throughout Europe, the USA and Canada. 

 

Visit the events gallery for more photos of Peter Lindbergh. 

 


Write a comment

Comments: 0