The Human Condition

Vorige week presenteerde Mattia Ilić zijn werk The Human Condition in Amsterdam. Dit werk bestaat uit 81 vellen pentekeningen op A4 formaat waaraan hij 18 maanden heeft gewerkt. Bezoekers konden vanaf een balkon het werk aanschouwen en door middel van iPads inzoomen op alle details in het werk. 

 

Bezoek de events galerij voor meer foto's van deze presentatie.

 


 

 

Last week Mattia Ilić presented his work The Human Condition during an exposition in Amsterdam. This work consists out of 81 sheets of A4 paper with detailed pen drawings on which he has worked for 18 months. Visitors were able to view the immense work from a balcony and, with the help of iPads, were able to zoom into all the details

     

Visit the events gallery for more photos of this presentation. 

 


Write a comment

Comments: 0