Gastronomic Evening Valencia

 

In opdracht van het Verkeersbureau van Valencia werd ik gevraagd hun spectaculaire culinaire evenement in Amsterdam te fotograferen.  Tijdens dit event gaven de vier beste chef-koks van Valencia een exclusieve workshop waarin ze hun culinaire kunsten konden tonen. Later op de avond konden de genodigden deze gerechten stuk voor stuk zelf ervaren. Een geweldig en vooral zeer smakelijk evenement. 

 

Voor meer foto's van Gastronomic Evening Valencia, bezoek de events galerij. 

 


 

Last week I was asked by the Tourist Authority of Valencia to photograph their gastronomic evening in Amsterdam. During this event four of Valencia's top chefs showed their culinary crafts in various workshops throughout the evening. Afterwards the guests had the honour to experience these masterpieces themselves. A wonderful and very tasty event it was!

 

For more photos of Gastronomic Evening Valencia, please visit the events gallery.


Write a comment

Comments: 0